Over mij

Suus Danza

Mijn naam is Susanne Draaisma en 48 jaar ben ik hier op deze Aarde.

Mijn hele leven lang, beleef ik het leven als intens. Alle gevoelens, gedachtes, de natuur, de taal die we spreken, klanken en intonaties, al deze prikkels komen diep bij mij binnen. Als klein mens was dit vaak te overweldigend voor mij en kon ik niet goed genoeg onderscheiden wat nu van mij was of van de ander, met als gevolg dat ik mijn midden verloor en dan volledig opging in een andere gedachte lijn, of gevoel lijn, of precies ging geven wat de ander verlangde omdat ik dit zo goed kon aan voelen. Wat ik wel voelde was een enorm verlangen mij te willen verbinden met de mensen om mij heen. dat dit vaak niet lukte, maakte dat ik mij vaak alleen voelde en deed mijn zelfbeeld geen goed.

Eind pubertijd was ik zo ver weg van mijzelf en zonder enige gronding geraakt, dat ik door een flinke botsing in mijn systeem 180 graden moest draaien in mijn leven. Ik kon niet verder in mijn leven zoals ik die beleefde en moest bewust worden, ik werd wakker. En mij bewust dat ik een kosmisch wezen ben in een fysiek lichaam die in de 3D wereld leeft. Spiritualiteit kwam op mijn pad en ik ging mij persoonlijk ontwikkelen, eerst Reiki en Aura Reading en Healing.

Mijn zoektocht begon. Dit was niet altijd gemakkelijk, door mijn hoog sensitiviteit verloor ik mezelf geregeld in deze prikkelvolle wereld , en omdat ik zachtaardig, tikkeltje verlegen van aard was liet ik mij gemakkelijk uit de weg ruimen door de medemensen op mijn pad. Tussen mijn 23e en mijn 29e werd ik moeder van 3 kinderen, het moederschap ging mij vrij gemakkelijk af en heeft me veel zelfvertrouwen geschonken. Door samen met hen te zijn, kon ik diep afdalen in mijn eigen kindstukken en heel veel herschrijven en corrigeren. Het was een intense tijd. Op mijn 29e ben ik gescheiden van de vader van de kinderen, dit proces deed een enorm beroep op mij, ik had mijn intuïtie genegeerd en dat voelde waardeloos naar mijzelf toe, dus moest ik weer 180 graden draaien.

Mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling ging verder van Transformatie workshops naar innerlijk kind werk, Own your life trainingen, naar Théta-Nu Heling. Ik werd geconfronteerd met het feit dat ik mijn eigen werkelijkheid creëer, en daar verantwoording voor kan / moet zijn. Eerst was dit een schok, maar hoe meer ik mijn leven opschoonde, op cellulair niveau, hoe makkelijker ik me kon richten op wat ik werkelijk wilde manifesteren in mijn leven. Ik nam mijn eigenschappen, zoals mijn sensitiviteit, gevoeligheid, sensualiteit, mijn verlangens naar verbinding op een zielsniveau, mijn spontaniteit en mijn nieuwsgierigheid naar het leven en ook naar de mens, dier en onze planeet serieuzer en ging dit integreren. Binnen dit proces ging ik meer en meer voelen wie ik werkelijk ben, en durf de verbinding met het leven aan te gaan.
En uiteindelijk ben ik gaan leven naar wie ik werkelijk ben, vanuit Gracieuze dankbaarheid wat het leven me te schenken heeft.

Momenteel volg ik de Bio Danza Opleiding van Amsterdam, dit activeert en motiveert mij nog meer om mezelf te zijn, mezelf te laten zien in verbinding te zijn met de ander en al het leven waar ik deel vanuit maak.
In dit jaar 2020, juist wanneer er een Virus opduikt in de derde dimensionale wereld waarin mens, dier en het aarde rijk leeft, ontstaat er Yin Danza in mijn leven: een prachtige manier om juist in deze tijd bij te kunnen dragen aan bewustwording, want het hogere doel dat is wat ik dien. Daarom wil ik ook iets delen over deze bijzondere tijd waarin we leven, Namelijk onze planeet aarde is levend, ze ademt en weet precies wat we nodig hebben maar er word niet geluisterd naar haar, en dus hebben we een wereldwijde wake up call nodig, zodat de wereld even stil staat. Zodat iedereen wordt geconfronteerd met zijn/ haar leven, wie ben ik, wat doe ik, hoe leef ik, wat zijn mijn waardes en normen, maar ook herwaarderen hoe we leven en hoe we onze tijd op deze planeet bestede, en hoe we onszelf en anderen en de planeet behandelen. Kunnen we door te herevalueren en massaal te ontwaken in bewustzijn een nieuwe aarde creëren? Kunnen we terug komen bij de Liefde voor alles wat leeft en alles wat is en bewustzijn heeft? Volgens mij hebben we elkaar nodig om wakker te worden, om te evalueren, herstructureren, te groeien te vernieuwen, te kiezen en de frequentie hoog te houden door te verbinden vanuit liefde.

Wanneer je kiest voor de Angst is dat wat er geleefd wordt in jou wereld, wanneer je verkiest om liefde en mededogen te zijn is dat wat er geleefd wordt, datgene waarvoor je kiest breidt zich uit. Wees je bewust welke energie jij uitstraalt en wat jij de wereld in brengt, we zijn al-tijd verbonden met elkaar met alles en ieder levend wezen en met de moeder aarde, elke gedachte, gevoelens en beelden die we maken hebben invloed op het grotere geheel. Laat jouw innerlijke licht schijnen vol van vertrouwen, maak het licht wezen in jou wakker.
We gaan een transformerende tijd door zowel onze planeet als alle levende wezens die er op leven,we hebben een zeer interessante tijd gekozen om nu hier te zijn in dit universum. Het zal chaotisch zijn en misschien ook pijnlijk en moeilijk, zie het grotere geheel en vertrouw, verbind je met de liefde, met afgestemde mensen, met de natuur, met jouw hogere zelf en ga deze transformatie door voor jouw bewustzijn, jouw zielefamilie en moeder aarde.

Liefde Kracht en licht, Susanne