Massage therapie

Massage therapie

De Massagebehandeling die gegeven wordt, is een holistische manier van behandelen en zal gericht zijn op heling van lichaam en geest. Immers welke lichamelijke klachten er ook zijn, het zijn geen toevallige gebreken van het menselijk lichaam. Ze kunnen een uitdrukking zijn van wat er binnenin je leeft, bewust of onbewust. Je lichamelijke spanningen, ongemakken of ziektes kunnen als wegwijzer worden gebruikt, zodat het lichaam de klachten zelf kan oplossen.

Door middel van aanraking zal het zelfhelende vermogen gestimuleerd worden en, op een diepere laag, zal het lichaam dat zetje krijgen die het nodig heeft om te helen.

Massage wordt gebruikt als middel om met het lichaamsgebied (de klacht en/of de pijn) in contact te komen, niet om het weg te masseren. Daarbij zal de therapeut aandacht geven aan alle emoties en gedachten die bij de massage loskomen en wordt de cliënt begeleidt in het bewustwordingsproces.

Door wetenschappelijk onderzoek weten we dat aanraking een belangrijke rol speelt voor het welbevinden van de mens. Het bevordert de gezondheid, verhoogt de kwaliteit van het leven en kan daar zelfs een aantal jaren aan toevoegen. Kortom, liefdevolle aanraking is van fundamenteel belang voor de mens in alle fasen van het leven. Door de aandachtige manier van aanraken en aanwezig zijn van de therapeut bij het proces van de cliënt, kan de cliënt zich thuis voelen komen in zijn lichaam.

Een Ontspanning Massage duurt 60 minuten en kost 53 euro / of 90 minuten en kost 80 euro.

@ScreenSuccess

Contact

Via de Yin Danza lessen kun je direct inschrijven als nieuwe deelnemer! Vervolgens kun je gelijk je lessen gaan boeken. De Yin Danza lessen vinden altijd plaats op vrijdag.

Voor het maken van afspraken Yin Danza en /of Therapeutische behandelingen. Mail of bel me dan gerust. Of gebruik het contact formulier.

Over

Yin Danza nodigt jou uit om vanuit jou innerlijk een expressie te geven in de Danza, op prachtige muziek, afgestemd op een thema brengt de Danza je meer in je lichaam en in verbinding met je hart en die van de ander, je ontmoet jezelf en elkaar, en word je bewuster van wat het leven jou te bieden heeft.

Telefoon: 0517 384057 | Mail: info@YinDanza.nl