Evenementen

HelingsHut

We organiseren weer een ceremonie van de nieuwe tijd. Een zachte, liefdevolle gemengde reinigingsceremonie. De hoeder van het vuur is Eelco. Kees en Susanne zijn de watergieters en begeleiden de ceremonie in de hut.
Over de ceremonie
De hut is een eeuwenoude plek van gebed, zuivering en heling. De hut is over de gehele wereld verspreid te vinden, bij de indianenstammen in Noord-Amerika maar ook op andere plekken in de wereld, zoals bijvoorbeeld in Siberië. Ook in Friesland zijn nog resten gevonden van hutten. De hut bestaat uit wilgentakken die tot een koepel zijn gebogen. De hut wordt afgedekt met wollen dekens zodat het binnen aardedonker wordt. De ceremonie is een oeroud reinigingsritueel dat je lichaam en geest kan reinigen en je op vele niveaus kan voeden en bewust maken.
Ceremonie in de vernieuwing
Er is een vorm ontstaan waarbij we de oude prachtige kennis van de ‘zweet’ hut verbinden met nieuwe elementen. En dat voelt lichter, vrijer en speelser. We maken naast oude liederen ook gebruik van nieuwe liederen. Verbinding staat centraal, in deze tijd waarin het meer dan ooit belangrijk is in de verbinding met elkaar te blijven waar verdeeldheid soms op de loer ligt. Wij willen je meenemen in de diepte van jezelf, in verbinding met jou en de ander.
Heb je interesse, laat het ons weten!
Warme groet Annemarie, Susanne, Kees en Eelco
Voor meer info of opgeven:
info@hetzonnehuis.nl 0515-233567
Aho!

Wanneer: 25 juni

Waar: Meerswal 9, 8759 LR Exmorra, Nederland
Tijd: 09.00 – 18.00 uur
Vergoeding: € 89,00

 

ZomerVibes – Dag met dans, meditatie en het leven vieren

Dans mee, in de vibe van de zomer. In licht en liefde. In meditatie en in het vieren van het leven, in alles wat er is. Waar kun je dat fijner beleven dan op een mooie plek in de natuur, Het ZonneHuis.

Om half 10 ontvangen we je in Het ZonneHuis, met koffie, thee en lekkers uit de zielzalige keuken. De dag is gevuld met: meditatie, klank en geur, yindanza en fijn samen zijn. Wij verzorgen een heerlijke lunch. Kortom, een dag voor jou!

De energie-uitwisseling is 80 euro.

Voor wie van ver komt is er de mogelijkheid te overnachten in de accommodatie.

Voor opgave kun je mailen naar:

info@YinDanza.nl of  info@hetzonnehuis.nl

Neem gerust een kijkje op onze websites:

www.yindanza.nl en www.hetzonnehuis.nl

Voel je welkom,

Liefs, Annemarie en Susanne

 

Datum: volgt

Tijd: 09:30 – 16:30 

Kosten: EUR 80 

Locatie: Het Zonnehuis Meerswal 9 Exmorra,

Elf Elementen Fe(e)stival – Pinksterweekend 2022 

It giet oan! Het eerste enige echte Elf Elementen Feest-Festival in en rondom Het ZonneHuis, in Exmorra. Jezelf een weekend lang onderdompelen in gezellig samen zijn, met mooie mensen. Workshops volgen, zwemmen, dansen, kampvuur, samen eten, lachen, niets doen … en alles wat we nog niet genoemd hebben. Hoe leuk kan het zijn! Je kunt een heel weekend komen of een losse dag. Je kunt kamperen of in de accommodatie logeren. Met of zonder kinderen. Alleen of samen. Wees er maar snel bij … want joepie … het wordt zoooooooo inspirerend leuk!

Wat gaan we doen:

Er zijn 11 verschillende activiteiten waar je je voor kunt inschrijven: yin yoga, yin danza, actieve meditaties, meditaties van Zijn, ademmeditatie, koudetraining, (familie)opstellingen, cacaoceremonies, kampvuurceremonie, muziekavond en vrije dansavond. Dit allemaal op  verschillende plekjes op het terrein, op verschillende tijdstippen, op deze(feest) dagen.

De workshops worden door een enthousiaste groep mooie mensen verzorgd:  Susanne Draaisma, Eelco Griep, Kees Wagenaar, Annemarie Kok, Esther Alkema, Heidi Terpstra, Els Van den Nouweland.

Je zorgt zelf voor ontbijt, lunch en drankjes. Op de vrijdagavond eten we gezamenlijk een potluckmaaltijd, waarbij iedereen iets meeneemt waardoor we met z’n allen een kleurrijk gevarieerd feestmaal op tafel toveren. Op de zaterdag is er een pizzafeestje. Op de zondag een barbecue. Beide zowel vegetarisch als niet-vegetarisch.

Hoe zien de dagen er uit:

De weekendgasten ontvangen wij graag rond 17.00 uur. We drinken wat en maken daarna alles in orde voor de potluckmaaltijd. In de avond maken we een kampvuur, maken we uitgebreider kennis met elkaar en kunnen we als we willen samen muziek maken rond het vuur.

De zaterdag en zondag zijn ingevuld met workshops, waar je je voor in kunt schrijven.

Maandagmorgen is er een gezamenlijke meditatie- en afsluitingsceremonie in het hart op het Zonneveld.

De mensen die voor een dag komen zijn welkom vanaf de eerste workshop op die dag. Het precieze programma volgt binnenkort.

Wat is de uitwisseling:

Weekendgasten:

Verblijf op de camping of in de accommodatie: per volwassene 206 euro, inclusief de workshops, pizzafeestje en barbecue. Als er kinderen meekomen betaal je voor hen een bijdrage naar eigen invoelen.

Dagverblijf (zaterdag of zondag, of beide dagen):

Per dag 80 euro, inclusief de workshops van die dag en pizzafeestje of barbecue. Kinderen tot en met 17 jaar, 17 euro.

Begin:  3 juni 17:00 uur

Eind:    6 juni 12:00 uur

Voor meer info of opgeven: info@hetzonnehuis.nl of 0515-233567

Workshop Energetische bewustwording

Elk mens kan zich meer energetisch bewust worden, dit is o.a. mogelijk door bewust te leven. Wat eet je, hoe eet je, hoe ga je om met de mensen om je heen, hoe ga je om met de dieren, hoe ga je om met de aarde. Door specifiek afgestemde meditaties, Yin yoga, Yin Danza en Chakra healing kan je meer energetisch bewust worden. Door energetische opschoningen d.m.v. Thèta-Nu methode kan er in het Bewust-Zijn een frequentie verhoging plaatsvinden. Deze frequentie verhoging is voelbaar, zowel in het fysieke (stoffelijk) lichaam, als in het energetische veld (niet stoffelijk lichaam).

Hoe gaan we dit doen tijdens deze workshop:

Wij zetten een krachtig energetisch energieveld neer, van onvoorwaardelijke liefde, waardoor heling en transformatie plaats kunnen vinden. Op een uitnodigende, spelende en verbindende, veilige manier gaan wij je meenemen op een reis naar een positieve verandering. Dit gaan we doen door Ademhalingsoefeningen, Yin yoga, Yin Danza, Chakra heling en energetische opschoningen d.m.v. Thèta-Nu methode.

Wanneer: 24 juni

Tijd: 9:30 -17:00 uur                  

Waar:  Meerswal 9, 8759 LR Exmorra, Nederland

Vergoeding: € 89

5 dagen zeilen met Yin Yoga en Danza op het Wad

  • Genieten van het zeilen, Yin Danza, lekker eten, drinken en de natuur van het Wad.
  • Samen koken en droogvallen op het Wad en zeilen naar een Waddeneiland
  •  Elke dag twee Yin Yoga en/of Danza momenten door Susanne of Eelco gegeven.
  •  Yin Yoga en de Danza samen maakt Yin Danza

Heb je zin om iets bijzonders te beleven? Ga dan een midweek meezeilen op het Wad. Met Ini als een ervaren Schipper, Eelco als Yin Yoga instructeur en Susanne als Yin Danza facilitator. Elke dag op het Wad is weer een verassing en als schipper verteld en leert Ini jou alles over zeilen en het leven op het wad.
Iedere dag zal je verwend worden met een Danza om in beweging te komen en de Yin Yoga houdingen om in stilte te komen…

De uitnodiging binnen de Danza is: genieten van het bewegen, elkaar ontmoeten, verbinden, het zakken in het lichaam en de geest ontspannen. Het nodigt uit om te spelen, te dansen en bewust te zijn van je zelf en de ander. De uitnodiging binnen de Yin Yoga houdingen is: ruimte geven in het lichaam. Hierdoor wordt het bindweefsel maar ook het lichaamsveld  veranderd. Er komt meer ruimte in het bindweefsel en jouw energie kan beter stromen. Je wordt uitgenodigd in stilte met je intentie naar binnen te gaan en de ruimte te ervaren die er is in jouw krapte en discomfort. Dit in combinatie met zeilen en droogvallen op het Wad kan wel eens een onvergetelijke ervaring worden.

Vertrek vanuit Makkum op 5 september 2022 om 10 uur.  Aankomst vrijdag 9 september 2022 om 12 uur
Maximaal 10 personen
Geen Yin Yoga-, Danza- of zeilervaring gevraagd, iedereen kan mee!

Vergoeding:  €695,-p.p.
Neem gerust een kijkje op onze websites om ons beter te leren kennen.

zeilreizen.nu, eelcogriep.nl of met mij

Wil je je opgeven voor deze ervaring: zeilreizen.nu

 

Workshop Energetisch Bewust-Zijn

Elk mens kan zich meer energetisch bewust worden, dit is o.a. mogelijk door specifiek afgestemde meditaties, Yin yoga, Yin Danza en Chakra healing. Door energetische opschoningen van vitale organen, meridianen en aura’s d.m.v. Theta Healing – Nu methode kan er in het Bewust-Zijn een frequentie verhoging plaatsvinden. Deze frequentie verhoging is voelbaar, zowel in het fysieke (stoffelijk) lichaam, als in het astrale aura veld (niet stoffelijk lichaam).

Wanneer het Bewust-Zijn in frequentie verhoogd is, dan zullen lagere frequenties zoals emoties, bijvoorbeeld jaloezie, afgunst en weerstanden, minder vat op je gedachtes, het emotionele lichaam en chakra’s hebben. Ook op het fysieke lichaam en ons immuunsysteem zullen lagere frequenties zoals virussen, bacteriën en ziekte kiemen minder vat hebben.

Wat wordt er bedoeld met frequentie verhoging? Hiervoor is iets meer informatie nodig over de kwantumfysica. Kwantumfysica is wetenschap en zegt: alles is energie, alles, jij/ik/materie bestaat voor meer dan 99,99 % uit energie, ook de ruimte tussen onze cellen is niet leeg. Alles is energie! Dit is niet bovennatuurlijk, het is juist heel natuurlijk. Misschien herken je dat wanneer je een ruimte binnen loopt, dat jij de sfeer voelt, proeft en/of ruikt? Ook dat is energie.

Als alles energie is en voor 99,99 % uit holle ruimte bestaat, hoe kan het dan dat we ons fysieke lichaam als een vaste werkelijkheid ervaren? Het brein is de vertaler van de energie in en om ons heen. Door opvoeding, het leven op zich, ervaringen, het genetisch materiaal wat je van je ouders en voorouders hebt meegekregen, zijn er referenties gemaakt in jouw brein, cellen en DNA. Je zintuigen pakken de energieën op en lezen deze door jouw referentie bril! Immers je kijkt niet met jouw ogen, maar dóór jouw ogen. Je ogen nemen frequenties van licht op, jouw brein vertaalt deze, en maakt er een energie projectie van waardoor jouw fysieke realiteit in 3D ontstaat, als een hologram. Nu zijn ogen niet de enige zintuigen die we gebruiken, ook geluid, geur en tastzin zijn geleiders van informatie voor ons brein.

Wij mensen, leven van binnen naar buiten, niet van buiten naar binnen. We zijn creërende wezens, soms bewust, meestal onbewust. We creëren dus onze eigen ervaringen, om te leren en te groeien in ons bewust zijn? Als wij creërende wezens in staat zijn iets onharmonieus te creëren voor onszelf, dan zijn wij creërende wezens ook in staat om iets heel harmonieus te creëren. Hoe bewuster je hiervan wordt, bent, hoe meer het leven in het hier en nu wordt ervaren, en de zogenaamde moeilijkheden die het leven te bieden heeft, worden met meer veerkracht aangegaan. Het zelfhelende en creërende vermogen wordt meer Bewust beleefd.

Wat is de verrijking tijdens de 3-daagse:

Wij zetten een krachtig energetisch energieveld neer, van onvoorwaardelijke liefde, waardoor heling en transformatie plaats kunnen vinden. Op een uitnodigende, spelende en verbindende, veilige manier gaan wij je meenemen op een reis naar een positieve verandering.

Yin yoga, Yin Danza, Chakra heling, Innerlijk kind werk en energetische opschoningen van vitale organen, meridianen en aura’s d.m.v. Theta – Nu Heling.

Op zondag een zweethut ceremonie
2 overnachtingen
Ontbijt, lunch en diner
En heel veel Bewustzijns vergroting en plezier!!!
Wanneer: Datum volgt
Waar: Het Zonnehuis, Meerswal 9, 8759 LR Exmorra, www.hetzonnehuis.nl
Aankomst: vrijdag tussen 9:00 – 9:30
Einde: Zondag 18:00 uur
Vergoeding: € 485

Hoe gaan we dat doen:

Tijdens de weekend workshops “Energetisch Bewust-Zijn” zal er gebruik worden gemaakt van Meditatie, Cranio-sacraal Therapie, Yin Yoga, Yin Danza, Innerlijk kind werk, Accupunctuur en Theta-Nu Heling, en een Zweethut ceremonie. Na afloop, krijg je een Syllabus met naslag werk van al het ervarene.
Voel je uitgenodigd en welkom om samen het krachtveld van Energetisch Bewust-Zijn te ervaren met ons! Wij kijken naar jou uit!
Wie is Susanne? www.yindanza.nl
Wie is Eelco? www.eelcogriep.nl
Vrijdag Inloop v.a. 9.30 uur 10 uur begin ceremonie. We gaan deze dag door tot 18.30 uur.
Zaterdag 9:30 – 13:00 en 14:30 – 18:30
Zondag 10:00 – 18:00 Zweethut Ceremonie.

Elke dag zal er een lunch en avondeten verzorgd worden door Anne-Marie en deze zal Vegetarisch en of Veganistisch van aard zijn.
Opgave of meer informatie; info@YinDanza.nl of info@eelcogriep.nl

Liefdevolle Harte groet van Susanne en Eelco