Evenementen

HelingsHut

We organiseren weer een ceremonie van de nieuwe tijd. Een zachte, liefdevolle gemengde reinigingsceremonie. De hoeder van het vuur is Eelco. Kees en Susanne zijn de watergieters en begeleiden de ceremonie in de hut.
Over de ceremonie
De hut is een eeuwenoude plek van gebed, zuivering en heling. De hut is over de gehele wereld verspreid te vinden, bij de indianenstammen in Noord-Amerika maar ook op andere plekken in de wereld, zoals bijvoorbeeld in Siberië. Ook in Friesland zijn nog resten gevonden van hutten. De hut bestaat uit wilgentakken die tot een koepel zijn gebogen. De hut wordt afgedekt met wollen dekens zodat het binnen aardedonker wordt. De ceremonie is een oeroud reinigingsritueel dat je lichaam en geest kan reinigen en je op vele niveaus kan voeden en bewust maken.
Ceremonie in de vernieuwing
Er is een vorm ontstaan waarbij we de oude prachtige kennis van de ‘zweet’ hut verbinden met nieuwe elementen. En dat voelt lichter, vrijer en speelser. We maken naast oude liederen ook gebruik van nieuwe liederen. Verbinding staat centraal, in deze tijd waarin het meer dan ooit belangrijk is in de verbinding met elkaar te blijven waar verdeeldheid soms op de loer ligt. Wij willen je meenemen in de diepte van jezelf, in verbinding met jou en de ander.
Heb je interesse, laat het ons weten!
Warme groet Annemarie, Susanne, Kees en Eelco
Voor meer info of opgeven:
info@hetzonnehuis.nl 0515-233567
Aho!

Wanneer: 18 maart 2023

Waar: Meerswal 9, 8759 LR Exmorra, Nederland
Tijd: 09.00 – 18.00 uur
Vergoeding: € 89,00

ZomerVibes – Dag met dans, meditatie en het leven vieren
Dans mee, in de vibe van de zomer. In licht en liefde. In meditatie en in het vieren van het leven, in alles wat er is. Waar kun je dat fijner beleven dan op een mooie plek in de natuur, Het ZonneHuis.

Om half 10 ontvangen we je in Het ZonneHuis, met koffie, thee en lekkers uit de zielzalige keuken. De dag is gevuld met: meditatie, klank en geur, yindanza en fijn samen zijn. Wij verzorgen een heerlijke lunch. Kortom, een dag voor jou!

De energie-uitwisseling is 80 euro.

Voor wie van ver komt is er de mogelijkheid te overnachten in de accommodatie.

Voor opgave kun je mailen naar:

info@YinDanza.nl of  info@hetzonnehuis.nl

Neem gerust een kijkje op onze websites:

www.yindanza.nl en www.hetzonnehuis.nl

Voel je welkom,

Liefs, Annemarie en Susanne

Datum: volgt

Tijd: 09:30 – 16:30

Kosten: EUR 80

Locatie: Het Zonnehuis Meerswal 9 Exmorra,

Workshop Energetische bewustwording

Elk mens kan zich meer energetisch bewust worden, dit is o.a. mogelijk door bewust te leven. Wat eet je, hoe eet je, hoe ga je om met de mensen om je heen, hoe ga je om met de dieren, hoe ga je om met de aarde. Door specifiek afgestemde meditaties, Yin yoga, Yin Danza en Chakra healing kan je meer energetisch bewust worden. Door energetische opschoningen d.m.v. Thèta-Nu methode kan er in het Bewust-Zijn een frequentie verhoging plaatsvinden. Deze frequentie verhoging is voelbaar, zowel in het fysieke (stoffelijk) lichaam, als in het energetische veld (niet stoffelijk lichaam).

Hoe gaan we dit doen tijdens deze workshop:

Wij zetten een krachtig energetisch energieveld neer, van onvoorwaardelijke liefde, waardoor heling en transformatie plaats kunnen vinden. Op een uitnodigende, spelende en verbindende, veilige manier gaan wij je meenemen op een reis naar een positieve verandering. Dit gaan we doen door Ademhalingsoefeningen, Yin yoga, Yin Danza, Chakra heling en energetische opschoningen d.m.v. Thèta-Nu methode.

Wanneer: 29 april 2023

Tijd: 9:30 -17:00 uur

Waar:  Meerswal 9, 8759 LR Exmorra, Nederland

Vergoeding: € 89

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen van een workshop in één van de mooiste regio’s van Frankrijk, de Dordogne. De streek met zonnebloemen, wijngaarden, kastelen en prachtige vergezichten.

De locatie is een voormalige boerderij gelegen in het schilderachtige dorp Saint-Barthélemy-de-Bussière. Het is een prachtig landgoed van 20 hectare met vergezichten en omgeven door bossen.
Tijdens de 6-daagse workshop kun je o.a. deelnemen aan Yin Yoga, Bio-Danza, meditatie, ademhalingstechnieken en meer. Tijdens deze week zal er ook tijd zijn om deze regio en natuur te verkennen.

Wij Susanne, Helma, Ineke en Eelco zijn zelf al heel enthousiast.
Meer gedetailleerde info volgt.

Blok alvast de data in je agenda:
6 tot en met 11 Augustus 2023.

Interesse? Neem contact met me op zodat ik je op de hoogte kan houden!