Evenementen

Workshop Energetisch Bewust-Zijn

Elk mens kan zich meer energetisch bewust worden, dit is o.a. mogelijk door specifiek afgestemde meditaties, Yin yoga, Yin Danza en Chakra healing. Door energetische opschoningen van vitale organen, meridianen en aura’s d.m.v. Theta Healing – Nu methode kan er in het Bewust-Zijn een frequentie verhoging plaatsvinden. Deze frequentie verhoging is voelbaar, zowel in het fysieke (stoffelijk) lichaam, als in het astrale aura veld (niet stoffelijk lichaam).

Wanneer het Bewust-Zijn in frequentie verhoogd is, dan zullen lagere frequenties zoals emoties, bijvoorbeeld jaloezie, afgunst en weerstanden, minder vat op je gedachtes, het emotionele lichaam en chakra’s hebben. Ook op het fysieke lichaam en ons immuunsysteem zullen lagere frequenties zoals virussen, bacteriën en ziekte kiemen minder vat hebben.

Wat wordt er bedoeld met frequentie verhoging? Hiervoor is iets meer informatie nodig over de kwantumfysica. Kwantumfysica is wetenschap en zegt: alles is energie, alles, jij/ik/materie bestaat voor meer dan 99,99 % uit energie, ook de ruimte tussen onze cellen is niet leeg. Alles is energie! Dit is niet bovennatuurlijk, het is juist heel natuurlijk. Misschien herken je dat wanneer je een ruimte binnen loopt, dat jij de sfeer voelt, proeft en/of ruikt? Ook dat is energie.

Als alles energie is en voor 99,99 % uit holle ruimte bestaat, hoe kan het dan dat we ons fysieke lichaam als een vaste werkelijkheid ervaren? Het brein is de vertaler van de energie in en om ons heen. Door opvoeding, het leven op zich, ervaringen, het genetisch materiaal wat je van je ouders en voorouders hebt meegekregen, zijn er referenties gemaakt in jouw brein, cellen en DNA. Je zintuigen pakken de energieën op en lezen deze door jouw referentie bril! Immers je kijkt niet met jouw ogen, maar dóór jouw ogen. Je ogen nemen frequenties van licht op, jouw brein vertaalt deze, en maakt er een energie projectie van waardoor jouw fysieke realiteit in 3D ontstaat, als een hologram. Nu zijn ogen niet de enige zintuigen die we gebruiken, ook geluid, geur en tastzin zijn geleiders van informatie voor ons brein.

Wij mensen, leven van binnen naar buiten, niet van buiten naar binnen. We zijn creërende wezens, soms bewust, meestal onbewust. We creëren dus onze eigen ervaringen, om te leren en te groeien in ons bewust zijn? Als wij creërende wezens in staat zijn iets onharmonieus te creëren voor onszelf, dan zijn wij creërende wezens ook in staat om iets heel harmonieus te creëren. Hoe bewuster je hiervan wordt, bent, hoe meer het leven in het hier en nu wordt ervaren, en de zogenaamde moeilijkheden die het leven te bieden heeft, worden met meer veerkracht aangegaan. Het zelfhelende en creërende vermogen wordt meer Bewust beleefd.

Wat is de verrijking tijdens de 3-daagse:

Wij zetten een krachtig energetisch energieveld neer, van onvoorwaardelijke liefde, waardoor heling en transformatie plaats kunnen vinden. Op een uitnodigende, spelende en verbindende, veilige manier gaan wij je meenemen op een reis naar een positieve verandering.

Yin yoga, Yin Danza, Chakra heling, Innerlijk kind werk en energetische opschoningen van vitale organen, meridianen en aura’s d.m.v. Theta – Nu Heling.

Op zondag een zweethut ceremonie
2 overnachtingen
Ontbijt, lunch en diner
En heel veel Bewustzijns vergroting en plezier!!!
Wanneer: 26, 27 & 28 november 2021
Waar: Het Zonnehuis, Meerswal 9, 8759 LR Exmorra, www.hetzonnehuis.nl
Aankomst: vrijdag tussen 9:00 – 9:30
Einde: Zondag 18:00 uur
Vergoeding: € 485

Hoe gaan we dat doen:

Tijdens de weekend workshops “Energetisch Bewust-Zijn” zal er gebruik worden gemaakt van Meditatie, Cranio-sacraal Therapie, Yin Yoga, Yin Danza, Innerlijk kind werk, Accupunctuur en Theta-Nu Heling, en een Zweethut ceremonie. Na afloop, krijg je een Syllabus met naslag werk van al het ervarene.
Voel je uitgenodigd en welkom om samen het krachtveld van Energetisch Bewust-Zijn te ervaren met ons! Wij kijken naar jou uit!
Wie is Susanne? www.yindanza.nl
Wie is Eelco? www.eelcogriep.nl
Vrijdag Inloop v.a. 9.30 uur 10 uur begin ceremonie. We gaan deze dag door tot 18.30 uur.
Zaterdag 9:30 – 13:00 en 14:30 – 18:30
Zondag 10:00 – 18:00 Zweethut Ceremonie.

Elke dag zal er een lunch en avondeten verzorgd worden door Anne-Marie en deze zal Vegetarisch en of Veganistisch van aard zijn.
Opgave of meer informatie; info@YinDanza.nl of info@eelcogriep.nl

Liefdevolle Harte groet van Susanne en Eelco

5 dagen zeilen met Yin Yoga en Danza op het Wad

  • Genieten van het zeilen, Yin Danza, lekker eten, drinken en de natuur van het Wad.
  • Samen koken en droogvallen op het Wad en zeilen naar een Waddeneiland
  •  Elke dag twee Yin Yoga en/of Danza momenten door Susanne of Eelco gegeven.
  •  Yin Yoga en de Danza samen maakt Yin Danza

Heb je zin om iets bijzonders te beleven? Ga dan een midweek meezeilen op het Wad. Met Ini als een ervaren Schipper, Eelco als Yin Yoga instructeur en Susanne als Yin Danza facilitator. Elke dag op het Wad is weer een verassing en als schipper verteld en leert Ini jou alles over zeilen en het leven op het wad.
Iedere dag zal je verwend worden met een Danza om in beweging te komen en de Yin Yoga houdingen om in stilte te komen…

De uitnodiging binnen de Danza is: genieten van het bewegen, elkaar ontmoeten, verbinden, het zakken in het lichaam en de geest ontspannen. Het nodigt uit om te spelen, te dansen en bewust te zijn van je zelf en de ander. De uitnodiging binnen de Yin Yoga houdingen is: ruimte geven in het lichaam. Hierdoor wordt het bindweefsel maar ook het lichaamsveld  veranderd. Er komt meer ruimte in het bindweefsel en jouw energie kan beter stromen. Je wordt uitgenodigd in stilte met je intentie naar binnen te gaan en de ruimte te ervaren die er is in jouw krapte en discomfort. Dit in combinatie met zeilen en droogvallen op het Wad kan wel eens een onvergetelijke ervaring worden.

Vertrek vanuit Makkum op 13 september 2021 om 10 uur.  Aankomst vrijdag 17 september 2021 om 12 uur
Maximaal 10 personen
Geen Yin Yoga-, Danza- of zeilervaring gevraagd, iedereen kan mee!

Vergoeding:  €695,-p.p.
Neem gerust een kijkje op onze websites om ons beter te leren kennen.

zeilreizen.nu, eelcogriep.nl of met mij

Wil je je opgeven voor deze ervaring: zeilreizen.nu