Evenementen

HelingsHut

We organiseren weer een ceremonie van de nieuwe tijd. Een zachte, liefdevolle gemengde reinigingsceremonie. De hoeder van het vuur is Eelco. Kees en Susanne zijn de watergieters en begeleiden de ceremonie in de hut.
Over de ceremonie
De hut is een eeuwenoude plek van gebed, zuivering en heling. De hut is over de gehele wereld verspreid te vinden, bij de indianenstammen in Noord-Amerika maar ook op andere plekken in de wereld, zoals bijvoorbeeld in Siberië. Ook in Friesland zijn nog resten gevonden van hutten. De hut bestaat uit wilgentakken die tot een koepel zijn gebogen. De hut wordt afgedekt met wollen dekens zodat het binnen aardedonker wordt. De ceremonie is een oeroud reinigingsritueel dat je lichaam en geest kan reinigen en je op vele niveaus kan voeden en bewust maken.
Ceremonie in de vernieuwing
Er is een vorm ontstaan waarbij we de oude prachtige kennis van de ‘zweet’ hut verbinden met nieuwe elementen. En dat voelt lichter, vrijer en speelser. We maken naast oude liederen ook gebruik van nieuwe liederen. Verbinding staat centraal, in deze tijd waarin het meer dan ooit belangrijk is in de verbinding met elkaar te blijven waar verdeeldheid soms op de loer ligt. Wij willen je meenemen in de diepte van jezelf, in verbinding met jou en de ander.
Heb je interesse, laat het ons weten!
Warme groet Annemarie, Susanne, Kees en Eelco
Voor meer info of opgeven:
info@hetzonnehuis.nl 0515-233567
Aho!

Wanneer: ?

Waar: Meerswal 9, 8759 LR Exmorra, Nederland
Tijd: 09.00 – 18.00 uur
Vergoeding: € 89,00

Yindanza dag 14 April, 2023
“ Dans je leven vrij”

Dans mee, in de vibe van de zomer. In licht en liefde. In meditatie en in het vieren van het leven, in alles wat er is. Waar kun je dat fijner beleven dan op een mooie plek in de natuur, Het ZonneHuis.

 

Heb je het verlangen om de lente te omarmen met een vernieuwde energie in je lichaam en geest? Laten we dit samen vieren en eren door middel van dans en yin yoga.
We beginnen de dag met een opzwepende danssessie om ons te laten bewegen en onze emoties te uiten. Daarna zullen we samen Yin Yoga beoefenen om diep te ontspannen en ons bewustzijn te vergroten. dit is een uitnodiging om jezelf open te stellen voor een nieuwe ervaring, waarin we ons lichaam en geest de kans geven om te genezen en te vernieuwen. We zullen ons richten op onze innerlijke kracht en welzijn, en ons lichaam en geest opnieuw in balans brengen.
Kom en doe mee op deze reis naar innerlijk luisteren, het ontmoeten van je stralende zelf, en het volgen van je hart. Laten we samen deze nieuwe fase van ons leven vieren en omarmen.

 

Deze dag is in “het Zonnehuis” te Exmorra.
De energie uitwisseling voor deze dag is 44 euro, incl koffie, thee, versnapering en lunch.

 

Tijd;               9.30 uur ontvangst – 16.00 uur.
Opgave;        Bij Susanne  of Het Zonnehuis

Workshop Energetische bewustwording

Ons lichaam bestaat uit verschillende lagen: fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel. In de huidige tijd is het belangrijk om deze lagen uit te lijnen door blokkades, programma’s, overtuigingen en de hieraan gekoppelde emoties en gevoelens op te ruimen.  

Deze reiniging is cruciaal om te resoneren met het energieveld van de aarde, die haar frequentie verhoogt en ons uitnodigt om ons aan te passen. Dit kan leiden tot verdichting en onbewustheid, of tot het aanpakken van de on-lichte frequenties en het helen en transformeren van onszelf. Dit kan zich uiten in veranderingen op het gebied van werk, relaties en fysieke sensaties, evenals verschuivingen in overtuigingen en waarden. 

Op deze dag van energetisch bewustzijn bieden Eelco en Susanne een veld van onvoorwaardelijke liefde aan. Wij nodigen jullie uit om verbinding te maken met het bewustzijn van de bron. Door middel van meditatie, Yin Yoga, Yin Danza en Theta-Nu heling initiaties. Hierdoor wordt het veld gereinigd en op cellulair en DNA-niveau opnieuw geprogrammeerd door het bronbewustzijn. Bronbewustzijn is het bewustzijn van onvoorwaardelijke liefde, waar we vandaan komen en waar we naar terugkeren.  

Het uitgangspunt is dat hoe meer we het bewustzijn van de bron belichamen, hoe lichter, liefdevoller en zachter het leven wordt, met positieve uitwerkingen op het kwantumveld van ons leven. 

Wanneer: 29 april 2023

Tijd: 9:30 -17:00 uur

Waar:  Meerswal 9, 8759 LR Exmorra, Nederland

Vergoeding: € 89

Dordogne, Week van de Hartsverbinding

..Onze wereld verandert snel en we zijn ons meer dan ooit bewust van de noodzaak om ons eigen levenspad bewust te bewandelen. Yin yoga, meditatie, bewust ademen, stilte wandelingen in de natuur, Danza en ceremonies kunnen ons daarbij ondersteunen.

Helma, Susanne en Eelco nodigen je uit om samen een onvergetelijke reis te maken naar de prachtige Dordogne, naar de authentieke boerderij in Saint Barthlemy de Bussiere. Hier kun je je laten faciliteren in je zoektocht naar jouw kernkwaliteiten en levenszaden die wachten om te ontkiemen.

Helma, Susanne en Eelco hebben elk hun eigen kernkwaliteiten die zij meenemen en delen tijdens deze week: liefdevol, afstemmend, speels, dansend, lichtheid, helder, kundig, authentiek en goed lachs. Samen creëren zij een veilige en liefdevolle omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontdekken.

Deze week draait om verbinding maken met je hart en het luisteren naar de verbinding tussen je lichaam, geest en ziel. Je hebt alle ruimte om te ontspannen, te lachen, te genieten van prachtige stiltewandelingen, Yin Yoga en de Danza van Suus en Helma, en natuurlijk van lekker eten en drinken. Bovendien kun je tijdens deze week andere zielen ontmoeten die je kunnen begeleiden op je reis naar die ene stille plek in jezelf, waar je de deur kunt openen naar jouw hart.

We hopen dat je deze bijzondere uitnodiging wilt aannemen en samen met ons op reis wilt gaan naar jouw kern. Voel je vrij om ons te benaderen met vragen of opmerkingen.

Waar:                        Dordogne, Saint Barthlemy de Bussiere

Wanneer:                 6- 11 Augustus 2023

Uitwisseling:           € 710, € 620 of € 530 (wat jij voor waarde er aan geeft)

Overnachtingen:     op de camping Du Lac a Saint Mathieu

Eigen tent, caravan, camper (€ 15.50 per nacht, 2 pers, plek, auto en elektriciteit )of

een yurt of een gite Tel: 0033 555 00 30 26

Wil je een nog meer een indruk krijgen van deze week? Klik hier voor een filmpje

Meer info:

Interesse? Neem contact met me op.