Evenementen

HelingsHut

Her-Nieuwen – Helingshut twee-daagse van Oud naar Nieuw

31 december 2023 -13:001 januari 2024 -14:00

Op oudjaarsavond met elkaar het donker van de helingshut binnengaan en om 0.00 uur, op 1 januari, letterlijk het nieuwe jaar instappen, om bij het sterrenlicht van het nachtelijke uur, bij het krachtige vuur dat alles transformeert, het nieuwe in onszelf te verwelkomen! Jezelf dopen in de koude waterton en herboren bij het vuur proosten met elkaar, op alles wat is en op alles wat er in het nieuwe jaar in jouw leven geboren mag worden.

Je bent van harte uitgenodigd deze reis van oud naar nieuw met ons te beleven in een 2-daagse, waarin we op oudjaarsdag, in voorbereiding op de ceremoniën rond de hut, te verbinden, te dansen en te ademen. Op nieuwjaarsdag vieren we het leven met een heerlijke yogales,  en warmen we onszelf op voor de nieuwjaarsplons in de Makkumervaart voor Het ZonneHuis waarna we met elkaar aan tafel gaan voor een heerlijke nieuwjaarsbrunch.

Wow … doe je mee?

Hoe ziet het programma er uit:

Oudjaarsdag:

13 uur: ontvangst met koffie, thee en appelflappen uit de zielzalige keuken

14 uur: yin danza

15.30 uur: korte pauze met thee, koffie, lekkers

16.00 uur: stenenceremonie en klaarmaken van de vuurplek en de hut

17.00 uur: ademsessie

18.00 uur: lichte avondmaaltijd

Het vuur wordt aangestoken en de stenen krijgen de tijd warm te worden en wij bereiden ons voor om de hut in te gaan dmv een geleide meditatie en het trekken van een  mooie ceremoniële kaart, die je een boodschap kan geven om mee te nemen in de hut.

Rond 20.00 uur gaan we de hut in, om af te ronden wat nog af te ronden is en op weg te gaan naar het nieuwe jaar 2024.

Nieuwjaarsdag:

Bij het opstaan is er koffie/thee/watertjes

9.30 uur: yin yoga sessie

10.30 uur: warming up  en nieuwjaarsduik

11.30 uur: feestelijke nieuwjaarsbrunch

13.00 uur: afronding

Voor meer informatie, mail met info@hetzonnehuis.nl

Uitwisseling: 250 euro, inclusief verblijf en maaltijden. Je zorgt zelf voor je favoriete drankje en hapje voor bij het nieuwjaarsvuur als we de hut uitkomen om 0.00 uur. Er zal daarnaast warme chocolademelk en (alcoholvrije) gluhwein zijn om op het nieuwe jaar te proosten.

Heb je interesse, laat het ons weten!
Warme groet Annemarie, Susanne, Kees en Eelco
Voor meer info of opgeven:
info@hetzonnehuis.nl 0515-233567
Aho!

Waar: Meerswal 9, 8759 LR Exmorra, 

Yindanza dag ? 2024
“ Dans je leven vrij”
Dans mee, in de vibe van de zomer. In licht en liefde. In meditatie en in het vieren van het leven, in alles wat er is. Waar kun je dat fijner beleven dan op een mooie plek in de natuur, Het ZonneHuis.

Heb je het verlangen om de lente te omarmen met een vernieuwde energie in je lichaam en geest? Laten we dit samen vieren en eren door middel van dans en yin yoga.
We beginnen de dag met een opzwepende danssessie om ons te laten bewegen en onze emoties te uiten. Daarna zullen we samen Yin Yoga beoefenen om diep te ontspannen en ons bewustzijn te vergroten. dit is een uitnodiging om jezelf open te stellen voor een nieuwe ervaring, waarin we ons lichaam en geest de kans geven om te genezen en te vernieuwen. We zullen ons richten op onze innerlijke kracht en welzijn, en ons lichaam en geest opnieuw in balans brengen.
Kom en doe mee op deze reis naar innerlijk luisteren, het ontmoeten van je stralende zelf, en het volgen van je hart. Laten we samen deze nieuwe fase van ons leven vieren en omarmen.

Deze dag is in “het Zonnehuis” te Exmorra.
De energie uitwisseling voor deze dag is 44 euro, incl koffie, thee, versnapering en lunch.

Tijd;               9.30 uur ontvangst – 16.00 uur.
Opgave;        Bij Susanne  of Het Zonnehuis

Workshop Energetische bewustwording

Ons lichaam bestaat uit verschillende lagen: fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel. In de huidige tijd is het belangrijk om deze lagen uit te lijnen door blokkades, programma’s, overtuigingen en de hieraan gekoppelde emoties en gevoelens op te ruimen.  

Deze reiniging is cruciaal om te resoneren met het energieveld van de aarde, die haar frequentie verhoogt en ons uitnodigt om ons aan te passen. Dit kan leiden tot verdichting en onbewustheid, of tot het aanpakken van de on-lichte frequenties en het helen en transformeren van onszelf. Dit kan zich uiten in veranderingen op het gebied van werk, relaties en fysieke sensaties, evenals verschuivingen in overtuigingen en waarden. 

Op deze dag van energetisch bewustzijn bieden Eelco en Susanne een veld van onvoorwaardelijke liefde aan. Wij nodigen jullie uit om verbinding te maken met het bewustzijn van de bron. Door middel van meditatie, Yin Yoga, Yin Danza en Theta-Nu heling initiaties. Hierdoor wordt het veld gereinigd en op cellulair en DNA-niveau opnieuw geprogrammeerd door het bronbewustzijn. Bronbewustzijn is het bewustzijn van onvoorwaardelijke liefde, waar we vandaan komen en waar we naar terugkeren.  

Het uitgangspunt is dat hoe meer we het bewustzijn van de bron belichamen, hoe lichter, liefdevoller en zachter het leven wordt, met positieve uitwerkingen op het kwantumveld van ons leven. 

Wanneer: ? 2024

Tijd: 9:30 -17:00 uur

Waar:  Meerswal 9, 8759 LR Exmorra, Nederland

Vergoeding: € 89