Cranio Sacraal

Cranio Sacraal Relaxatie Therapie

Een Cranio Sacraal Relaxatie sessie er op gericht om plekken in het lichaam waar zich energieblokkades bevinden op te heffen, te transformeren en vliezen, fascia en weefsel ruimte te geven, door diepe ontspanning in het centrale zenuwstelsel aan te bieden. Zodat de persoon zijn of haar maximale potentieel kan bereiken en leven.

Ons Cranio Sacraal systeem (hersenvocht druppelt in een ritme heen en weer door het ruggenmerg) stopt spontaan overdag wanneer we zitten te dagdromen of we doen een dutje (regeneratie). Gaan we slapen dan valt het Cranio Sacraal systeem stil. Onze hersenfunctie valt dan stil waardoor er 80 % aan energie vrijkomt en het lichaam zich kan herstellen, het wakkere brein gebruikt immers 80 % van onze energie voorraad.

Wanneer je een Cranio Sacraal Relaxatie sessie ondergaat, imiteert de facilitator dit systeem. D.m.v zachte en veilige aanrakingen en techniek word het Still Point (stille punt) in het lichaam bereikt. Deze subtiele beweging zorgt voor diepe ontspanning, een korte periode waarbij het ritme vrijwel stil ligt en het denken wordt stop gezet.

De energie die gewoonlijk voor de hersenen gebruikt wordt, kan nu ingezet worden voor het repareren van het lichaam, inwendige verklevingen laten los en vastzittende gewrichten versoepelen. Doorstroming komt weer op gang Het natuurlijke genezingsproces van het lichaam wordt gestimuleerd, wat de algehele gezondheidstoestand bevordert. Cranio Sacraal behandelingen bevorderen innerlijke rust, meditatie, algemene gezondheid, geven een gevoel van welzijn en werken door op diepere lagen van ons mens zijn en de spirituele wezens die we zijn. Een behandeling wordt ondergaan met kleding aan, op de behandeltafel en heeft een tijdsduur van minimaal een uur.
Cranio Sacraal kan ook geïntegreerd worden tijdens een Massage, Theta / Nu Methode, of Yin Yoga.
De behandeling is voor iedereen geschikt en kan leiden tot pijnklachtenvermindering, het stimuleert het herstellend vermogen van lichaam en geest. Het verbetert de lichaamsfuncties, verhoogt het welbevinden en geeft meer energie. Het geeft de mogelijkheid om spanningen los te laten en meer levensvreugde / levenskwaliteit te ervaren. Er ontstaat een dieper lichaamsgevoel en vaak worden mensen er rustiger en helderder van.

I’f you are depressed you are living in the past. I’f you are anxious you are living in the future. I’f you are at peace you are living  in the present.

Lao Tzu

Theta-Nu Heling

De Thèta- Nu heling techniek is een manier om zowel fysieke als psychische klachten op te sporen en te behandelen, tijden de Cranio Relaxatie sessie of de Massage therapie gebruik ik vaak deze helingtechniek als ondersteuning erbij De Thèta- Nu heling techniek is een techniek waarbij de Facilitator zich in de Thèta hersengolven staat bevindt en zich daar verbindt met de bron van onvoorwaardelijke liefde, en het scheppende zijn van de persoon. Théta golven zijn frequenties die trillingen hebben van 4 tot 7 per seconde. Op dit niveau wordt onze spiritualiteit ervaren, hebben we contact met ons hogere zelf en kan directe heling plaatsvinden. De Théta- Nu heling brengt harmonie en evenwicht tussen ons hoofd, hart, lichaam en ziel. Dankzij dit evenwicht kunnen wij ons hoogste Potentieël bereiken.

Ons lichaamsbewustzijn bevind zich in onze cellen en DNA, en door intenties en gedachtes zijn ze onderhevig aan veranderingen, zo ontstaan emoties, gevoelens, herinneringen, blokkades, overtuigingen, het reageert ook op collectieven van plaats of land.
Dit alles wat ik hier beschrijf is bewezen door de Kwantum fysica.
Door behandelingen met Théta-Nu heling kunnen overtuigingen en gevoelens die ondienstbaar zijn in jou leven op verschillende cellulaire niveaus verwijdert worden, en er kunnen zelfs ondersteunende gevoelens / overtuigingen geplaatst worden.
Hoe schoner jou energetische veld hoe meer Harmonie en Vreugde en Liefde er zal zijn in jou wereld. Dit is ons Goddelijke Potentieel.

Een Cranio Sacraal Relaxatie behandeling en Theta-Nu -Heling duurt 90 minuten en kost 80 euro.

Contact

Via de Yin Danza lessen kun je direct inschrijven als nieuwe deelnemer! Vervolgens kun je gelijk je lessen gaan boeken. De Yin Danza lessen vinden altijd plaats op vrijdag.

Voor het maken van afspraken Yin Danza en /of Therapeutische behandelingen. Mail of bel me dan gerust. Of gebruik het contact formulier.

Over

Yin Danza nodigt jou uit om vanuit jou innerlijk een expressie te geven in de Danza, op prachtige muziek, afgestemd op een thema brengt de Danza je meer in je lichaam en in verbinding met je hart en die van de ander, je ontmoet jezelf en elkaar, en word je bewuster van wat het leven jou te bieden heeft.

Telefoon: 0517 384057 | Mail: info@YinDanza.nl